• Persoonlijk advies
  • Bezorging & Montage
  • Online shop & Winkel

9.8WebwinkelKeur score

PROEFZITTEN? ➠ BEZOEK DE SHOWROOM

PROEFZITTEN? ➠ BEZOEK DE SHOWROOM


Disclaimer de Zitfabriek

De Zitfabriek verleent u hierbij toegang tot www.dezitfabriek.nl. In deze disclaimer geven wij aan onder welke voorwaarden wij de informatie op onze website aanbieden.

Informatie op de website van de Zitfabriek
De Zitfabriek streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks onze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan is de Zitfabriek daarvoor niet aansprakelijk. Voor de prijzen die op de website staan, geldt dat de Zitfabriek streeft naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Alle op deze site getoonde prijzen zijn echter onder voorbehoud van wijzigingen en/of fouten.

Webshop de Zitfabriek
Op producten die online verkocht worden op www.dezitfabriek.nl en www.zitfabriek.nl geldt de wettelijke aankoopgarantie. De Zitfabriek behoudt zich het recht voor om deze producten te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder daarvan melding te geven.

Intellectuele eigendomsrechten
Alle informatie op deze website is beschermd door auteursrecht en eventuele andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik, mag niets op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt. 

Hyperlinks
Zitfabriek aanvaardt geen aansprakelijkheid voor content van de Zitfabriek die op andere websites staat.

Wijzigingen
Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer op deze pagina.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Zitfabriek / Bekijk - Reviews @ WebwinkelKeur